June 10, 2015

The Blue Box by Beautytestbox

#bluebox by #beautytestbox
Την παραμονή του λανσαρίσματος τριών μοναδικών εκδόσεων του αγαπημένου μας κόκκινου κουτιού, επιδίδομαι σε περιπλανήσεις στο εσωτερικού του μπλε κουτιού, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες, αλλά μόλις τώρα κατάφερε να βρεθεί κοντά μου. Οι λίστες αναμονής είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα, την οποία έχω πάντα στο μυαλό μου, όταν δεν καταφέρνω να εξασφαλίσω το beautytestbox κουτάκι μου τις στιγμές που web servers καταρρέουν και λυπημένα emoticons συνοδεύουν τις online εκφράσεις μας. Το μπλε κουτάκι, λοιπόν, είναι εδώ και κρύβει μέσα του προϊόντα ξεχωριστά με πολύτιμα συστατικά που απευθύνονται κυρίως στην περιποίηση και φροντίδα μαλλιών, προσώπου και σώματος. Ένα όμορφο βερνίκι νυχιών σε cute mini μπουκαλάκι και ένα trendy flash tatoo συμπληρώνουν το περιεχόμενο του κουτιού και βάζουν την τελική πινελιά χρώματος και λάμψης.

Beautytestbox. The BLUE Box.

Beautytestbox. Unboxing the BLUE Box.

The BLUE Box. 4 full size plus 2 "get to know" beauty treats.

The BLUE Box. 4 full size plus a couple more "get to know" beauty treats.

Natura Siberica
Energizing Facial Mask
Μάσκα προσώπου με άγρια βότανα και φυτά από την Σιβηρία! Ιδανική στις νεανικές ηλικίες για να διατηρηθεί λαμπερή και υγιής η επιδερμίδα, ενώ φροντίζει ιδανικά το ώριμο δέρμα και του χαρίζει σφριγηλότητα και λάμψη.

NATURA SIBERICA. Energizing Facial Mask with Siberian ginseng for all skin types.

Deborah Milano
Pret-a-Porter Nail Polish
Βερνίκι νυχιών με μικρό καινοτόμο πινέλο που κάνει τη διαδικασία του μανικιούρ παιχνίδι! Με αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και λάμψη!

DEBORAH MILANO. Pret-a-Porter Nail Polish in a sparkly purple shade.

Korona
Flash Tatoo
;Ένα flash tatoo σε μία υπέροχη χρυσή απόχρωση, ιδανικό για να δοκιμάσουμε την πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού!

KORONA. Flash Tatoo in golden with a touch of bright green-teal.

ING
Sleek & Wavy Hair Gel
Gel styling για σπαστά ή ίσια μαλλιά που προσδίδει φυσικό κράτημα. Περιέχει ειδικά πολυμερή, τα οποία έχουν μνήμη και έτσι όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά μας, το gel απομνημονεύει το χτένισμα. Μπορούμε να πετύχουμε ίσιωμα μεγάλης διάρκειας και μπούκλες με ελαστικότητα.

ING. Sleek & Wavy Styling Gel with fruit acids.

ING
10 in 1 Multiaction Hair Spray
Ολοκληρωμένη θεραπεία και styling σε μία 10 σε 1 φόρμουλα. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

ING. 10 in 1 Multiaction Spray for all hair types.

Farmona
Body Lotion & Body Mousse
Body lotion και body mousse σε απολαυστικές συνθέσεις με φρουτώδη και καλοκαιρινά αρώματα, που θρέφουν το δέρμα και το αφήνουν λείο και απαλό.

FARMONA. Body lotion & Body Mousse with summery and fruity scents.
Το #bluebox περιέχει 4 full size προϊόντα, καθώς και δύο δείγματα και ένα flash tatoo με κόστος 12€. Highlights του κουτιού θεωρώ την μάσκα προσώπου της Natura Siberica και το 10 σε 1 spray της ING. Ένα εξαιρετικό κουτάκι με υπέροχα προϊόντα από αξιόλογα brands και με κόστος χαμηλό. Οι δοκιμές μου ξεκινούν ήδη από σήμερα με την μάσκα προσώπου, ενώ περιμένω με αγωνία το άνοιγμα των συνδρομών αύριο το πρωί στις 11:00! Τρία διαφορετικά κόκκινα κουτάκια σε συνεργασία με την Jurlique μας προκαλούν να διαλέξουμε το δικό μας ανάλογα με την ηλικία μας!

Beautytestbox Official eshop.
http://www.beautytestbox.com/

Beautytestbox Box and Subscriptions.
http://www.beautytestbox.com/woman/subscriptions-woman


Best wishes for you all,

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel