June 01, 2015

Aphrodite Body Sculpture by Fresh Line

Ιούνιος... Και όλα φαίνονται διαφορετικά, αισιόδοξα και πιο ανάλαφρα υπό το πρίσμα του λαμπερού ήλιου και των καλοκαιρινών διακοπών που πλησιάζουν. Ανανεώνω την γκαρνταρόμπα μου, επιλέγω υφάσματα αέρινα και χρώματα πιο φωτεινά. Ξεκαθαρίζω τη συλλογή με τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης και επικεντρώνομαι στη φροντίδα προσώπου και σώματος. Επιδερμίδα υγιής και λαμπερή απαλλαγμένη από ατέλειες και τοξίνες. Ένας στόχος που θέτω κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ο οποίος είναι εφικτός, όταν οι διαδικασίες ακολουθούνται όχι μόνο με ευλάβεια, αλλά και με ενθουσιασμό. Σε αυτό συμβάλλει πάντα η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων φροντίδας, τα οποία για εμένα αποτελούν ισχυρό κίνητρο, ειδικά όσον αφορά τα προϊόντα καταπολέμησης τοπικών ατελειών και κυτταρίτιδας.

FRESH LINE. Special Treatments for Body.

Ως γνήσια beauty geek μου αρέσει πάντα να επιλέγω ολοκληρωμένες σειρές για τις ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας του σώματος και η φετινή σεζόν έχει διάθεση, υφές και αρώματα green, που περήφανα φέρουν την υπογραφή της Fresh Line! Βαζάκια και μπουκαλάκια από τη σειρά Αφροδίτη ανοίγουν και κλείνουν πρωί και βράδυ και αναλαμβάνουν την αναδόμηση της σιλουέτας και τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας,

Η σειρά Αφροδίτη της Fresh Line ανήκει στην κατηγορία Special Treatments και στοχεύει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η φιλοσοφία ανάπτυξης της συλλογής στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας ελληνικής αρωματοθεραπείας και της φυσικής αποτοξίνωσης με τη δύναμη των ελαίων. Οι συνθέσεις έχουν ενισχυθεί με Πλαγκτόν, Καφεϊνη και Ροζ Πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος.
  • Πλαγκτόν για αναδόμηση σιλουέτας και μείωση πόντων
  • Καφεϊνη για βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και ενυδάτωση
  • Ροζ Πιπέρι για λιπολυτική δράση.

Τα τρία προϊόντα που έχω στη συλλογή μου είναι το λαδάκι για μασάζ Body Sculpture Massage Oil, το παχύρευστο θερμαντικό γαλάκτωμα Body Sculpture Thermal Emulsion και το το εντατικό σέρουμ Body Sculpture Intensive Serum.

FRESH LINE. APHRODITE Body Sculpture Range fighting against Cellulite and Localised Fat.

Το λαδάκι για μασάζ Body Sculpture Massage Oil βοηθά στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ενώ αποσυμφορεί το σώμα από την κατακράτηση υγρών που σχετίζονται με την κυτταρίτιδα. Η συχνή χρήση με απαλό μασάζ συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της. Περιέχει -μεταξύ άλλων- πλαγκτόν, πιπερόριζα, βασιλικό, μάραθο, κυπαρίσσι, αμυγδαλέλαιο και μαύρο πιπέρι, πολύτιμα ενεργά συστατικά τα οποία αποδίδουν ένα ευχάριστο green άρωμα με πικάντικες υπογραμμίσεις. Οι οδηγίες προτείνουν χρήση πρωί και βράδυ σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους. Προσωπικά όμως το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα μετά το βραδινό μου ντους σε επιδερμίδα που έχω ταμπονάρει ελαφρά. ώστε να σφραγίσω την υγρασία.

APHRODITE. Body Sculpture Massage Oil.

 Το θερμαντικό γαλάκτωμα Body Sculpture Thermal Emulsion ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, ενώ έχει λιπολυτική δράση αφού μεταβολίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα λιπαρά οξέα. Δρα άμεσα και σε βάθος κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, αφού έπειτα από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εφαρμογής προκαλεί έντονη θερμαντική αίσθηση. Χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα στοχευμένα στις περιοχές των ατελειών με κυκλικό μασάζ. Αν όμως η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη ή υποφέρετε από κιρσούς ή φλεβίτιδα, τότε πρέπει να το αποφύγετε. Η δική μου επιδερμίδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και δυστυχώς δεν δέχτηκε το συγκεκριμένο προϊόν, αφού την μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα μου προκάλεσε έντονη ερυθρότητα και ισχυρό κάψιμο που είχε διάρκεια σχεδόν 12 ώρες. Αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη ότι το προϊόν δουλεύει σε βάθος και λυπήθηκα που δεν ταίριαξε στο δικό μου δέρμα. Περιέχει -μεταξύ άλλων- ροζ και μαύρο πιπέρι, κισσό, ginger, βασιλικό, μάραθο, τα οποία αποδίδουν το υπέροχο και χαρακτηριστικό άρωμα της σειράς. Έντονα green, φρέσκο, αναζωογονητικό με νότες πικάντικες και δροσερές.

APHRODITE. Body Sculpture Thermal Emulsion.

Το εντατικό σέρουμ Body Sculpture Intensive Seruέχει αποσυμφορητικές ιδιότητες και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.  Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και σμιλεύει το σώμα προσφέροντας μια πιο σφιχτή και καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Καθορίζει το περίγραμμα θα έλεγα και χωρίς δεύτερη σκέψη θα έλεγα ότι είναι το αγαπημένο μου προϊόν από την σειρά Αφροδίτη. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε στοχευμένα σημεία του σώματος με απαλό κυκλικό μασάζ και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Περιέχει -μεταξύ άλλων- πλαγκτόν, ροζ πιπέρι, καφεϊνη, κισσό, βασιλικό, μάραθο, ρουσκο, τα οποία αποδίδουν το το υπέροχο άρωμα της σειράς, το οποίο περιέγραψα παραπάνω και αν επιχειρήσω μία σύντομη περιγραφή θα έλεγα spicy green. Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα μόνο προϊόν από τη σειρά θα πρότεινα το ενταντικό σέρουμ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από μόλις 1 εβδομάδα χρήσης, ενώ μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή. Επιπλέον, χαίρομαι που όσες προμηθευτήκαμε το Glowbox Μαϊου έχουμε τη δυνατότητα να το πάρουμε μαζί μας και στις διακοπές, αφού βρήκαμε στο κουτάκι μας το συγκεκριμένο σέρουμ σε ειδική special size συσκευασία.

APHRODITE. Body Sculpture Intensive Serum.

Η αγάπη που τρέφω για τα απολαυστικά, χαλαρωτικά μπάνια που εμπλουτίζονται με μπάλες αρωματοθεραπείας και αιθέρια έλαια είναι πλέον γνωστή, ιδιαίτερα σε όσους παρακολουθούν και το blog μου στο facebook. Έτσι, δεν θα μπορούσα να μην λατρέψω την αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας της σειράς, η οποία μετατρέπει το μπάνιο σε ιεροτελεστία. Η μπάλα περιέχει τα ίδια πολύτιμα και ενεργά συστατικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, δίνει στο νερό μία υπέροχη ελαφρώς minty απόχρωση, ενώ αρωματίζει υπέροχα με νότες green φρεσκάδας. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για τις μέρες εκείνες που θέλουμε να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Επιπλέον, η μπάλα αρωματοθεραπείας προτείνεται για ένα μπάνιο αποτοξίνωσης για όσους πάσχουν από φλεβίτιδα και κιρσούς, αφού τα οξέα φρούτων που περιέχει προκαλούν χημική απολέπιση σε βάθος χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα.

APHRODITE.  Something's fizzing in here!

APHRODITE. Handmade Aromatotherapy Fizzing Ball.

Μία φροντίδα σώματος σμίλευσης και αποτοξίνωσης αποδίδει στο μέγιστο δυνατό, όταν συνοδεύεται από σωστή διατροφή, άσκηση και κατανάλωση νερού και ροφημάτων, που παρασκευάζονται από φαρμακευτικά φυτά, όπως είναι η Λουϊζα.

ALOYSIA CITRODORA. Herbal Beverage as part of your daily detox plan.

Πληροφορίες προϊόντων Fresh Line

Ιστοσελίδα Fresh Linehttp://freshline.gr/


Αγορά προϊόντων Fresh Line

Τα προϊόντα Fresh Line είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Fresh Line, καθώς και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως είναι το Glowbox και το Cherrybox.
Ιστοσελίδα Glowboxhttps://www.glowbox.gr/
Ιστοσελίδα Cherryboxhttp://www.cherrybox.gr/


Ευχαριστώ θερμά την Fresh Line για την χορηγία των υπέροχων προϊόντων! 


Have a lovely June and take care of yourself!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel