July 17, 2015

Gaia Natural Cosmetics. Ethereal Beauty range.

Λουλουδένια αρώματα που υπογραμμίζονται με νότες ζεστές και γλυκές δίνουν προσωπικότητα στις καθημερινές συνεδρίες φροντίδας στο ντους και το μπάνιο μου. Πολύτιμα έλαια ελιάς και φιστικιού αναμειγνύονται με εκχυλίσματα από ρόδι και γάλα αμυγδάλου και δημιουργούν μία υπέροχη αρωματική συμφωνία, η οποία έχει αφήσει την υπογραφή της στις μέρες και τις νύχτες του Ιουλίου. Το shower gel και το body milk της Gaia Natural Cosmetics έχουν μία εκλεκτή θέση στο μπάνιο μου και με μεγάλη χαρά προχωρώ στις απαραίτητες συστάσεις!

Gaia Natural Cosmetics. Ethereal Beauty range.

Η νέα σειρά καλλυντικών Ethereal Beauty της Gaia Natural Cosmetics συνδυάζει το πολύτιμο ελαιόλαδο με το αγαπημένο σε όλους φιστίκι και υπογράφει συνθέσεις καλλυντικών με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Το βιολογικό λάδι ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε και Α προστατεύει, ενυδατώνει, θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και βοηθά στην αναδόμησή της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης. Το έλαιο φιστικιού με τη σειρά του είναι και αυτό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Σε συνδυασμό μάλιστα με το λάδι ελιάς, αποτελεί την τέλεια ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα. Οι συνθέσεις της σειράς Ethereal Beauty είναι πλούσιες σε μαλακτικούς παράγοντες, λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και υπόσχονται απαλό και μεταξένιο δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά.

Η σειρά περιέχει Ethereal Beauty περιλαμβάνει προϊόντα που απευθύνονται στην καθημερινή περιποίηση σώματος, μαλλιών και προσώπου μεταξύ των οποίων το shower gel και το body milk. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά τις τελευταίες πυρετώδεις -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μέρες του Ιουλίου και καταφέρνουν να μετατρέπουν τη βασική περιποίησή μου σε μία εύθραυστη και γλυκιά αρωματική εμπειρία.

Gaia Natural Cosmetics. With organic olive oil and pistacia vera oil.

Το shower gel, διάφανο και λεπτόρρευστο, δημιουργεί πλούσιο αφρό με μικρή ποσότητα και καθαρίζει υπέροχα. Πραγματικά με εντυπωσίασε η καθαριστική του δύναμη! Απομακρύνει ιδρώτα, σκόνη, χλώριο και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη χωρίς παράλληλα να ξηραίνει στο ελάχιστο. Τα έλαια ελιάς και φιστικιού φαίνεται ότι λειτουργούν υπέροχα ακόμα και σε ένα προϊόν το οποίο ξεπλένεται. Το άρωμά του είναι γλυκό και λουλουδένιο, ενώ διακρίνω νότες αμυγδάλου και ροδιού. Η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη και δεν παρατήρησα κανένα σημάδι ερεθισμού ή αντίδρασης σε αυτό. Μου αρέσει πολύ, αν και πρέπει να αναφέρω ότι το άρωμά του δεν έχει μεγάλη διάρκεια μετά το τέλος του ντους, όπως συμβαίνει συνήθως με τα περισσότερα shower gels.

Pomegranate and Almond Shower Gel. With organic olive oil, pistacia vera oil and argan oil. 

Pomegranate and Almond Shower Gel. Hydrating and soothing aromatic experience.

Το body milk  αγκαλιάζει το σώμα απαλά με τις γλυκές λουλουδένιες νότες του, όμοιες με εκείνες του shower gel. Λευκό, με λεπτή και ελαφριά υφή απλώνεται εύκολα, ενυδατώνει υπέροχα και απορροφάται πολύ γρήγορα, κάτι που μου επιτρέπει να ντυθώ αμέσως. Είναι κατάλληλο ακόμα και για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, όπως αυτές που διανύουμε, μιας και -παρατήρησα- ότι δεν φράσσει τους πόρους του δέρματος, αλλά εμποτίζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, μιας και το καλοκαίρι σπάνια ανέχομαι κάποιο ενυδατικό στο σώμα μου, μιας και πολλά ενυδατικά ευρείας μου προκαλούν έντονη εφίδρωση, αφού δεν επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Σε αντίθεση με το shower gel, το άρωμα του body milk διαρκεί αρκετές ώρες, τουλάχιστον στη δική μου επιδερμίδα και αφήνει την υπογραφή του κάποιες φορές και στα ρούχα. Συνήθως το συνδυάζω με ντελικάτα floral αρώματα και μου αρέσει ιδιαίτερα συνδυαστικά με το Calvin Klein Sheer Beauty.

Pomegranate and Almond Body Milk. Nourishes and increases skin's elasticity.

Η συλλογή μου από τη σειρά Ethereal Beauty περιλαμβάνει και αρκετά δειγματάκια -ιδανικά για τις διακοπές που πλησιάζουν- μεταξύ των οποίων και μερικά φακελάκια face cream. Ανυπομονώ να δοκιμάσω, λοιπόν, και την ενυδατική προσώπου της σειράς τις μέρες των διακοπών μου! Επίσης η σειρά περιλαμβάνει και body butter, το οποίο θα αποτελέσει αντικείμενο ενός giveaway που θα ακολουθήσει σύντομα και το οποίο θα αποκτήσει μία από εσάς!

Gaia Natural Cosmetics. Body care and skin care beauty samples.

Πληροφορίες προϊόντων
Τα προϊόντα Gaia Natural Cosmetics είναι διαθέσιμα  στα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Για περισσότερες πληροφορίες διάθεσης, μπορείτε να επικοινωνήστε στο email  info@dmbhellas.gr.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.gaia-etherealbeauty.gr/


Τα προϊόντα Gaia Natural Cosmetics είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα. Παρασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ιδανικά για την υγιεινή φροντίδα και περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. 

Ευχαριστώ θερμά την DMB HELLAS για την χορηγία των προϊόντων


Well, guys, take care and keep dreaming, even when you wake up...

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel