May 04, 2015

Bomb Cosmetics. Getting started!

Βανίλια και sorbet λεμονιού συνοδεύουν τις γλυκές ανοιξιάτικες συνεδρίες του βραδινού ντους ή του μπάνιου μου. Αναφορές σε γεύσεις και αγαπημένα γλυκίσματα εμπλουτίζουν την συλλογή των προϊόντων βασικής περιποίησης. Στην καρδιά της άνοιξης η επιθυμία για ανανέωση υπογραμμίζεται από νέες υφές και αρώματα, τα οποία εμποτίζουν τα όνειρα και τα σχέδια για το καλοκαίρι.... It's time to break the rules!

Και ενώ δύσκολα αλλάζω τα προϊόντα και τις υφές που αγαπώ και εμπιστεύομαι, τα παιχνιδιάρικα, kitschy σχέδια και οι ελκυστικές περιγραφές των αρωμάτων και των υφών των προϊόντων περιποίησης της Bomb Cosmetics με οδήγησαν να ξεκινήσω νέες δοκιμές. Για πρώτη γνωριμία διάλεξα δύο προϊόντα. Ένα βούτυρο καθαρισμού για το ντους ή το μπάνιο και ένα scrub χειλιών. Τα έχω χρησιμοποιήσει δυο-τρεις φορές το καθένα και έτσι θα αναφερθώ στις πρώτες εντυπώσεις, οι οποίες όμως θεωρώ ότι είναι αρκετές για τον συγκεκριμένο τύπο προϊόντων.

Bomb Cosmetics. Chilla Vanilla Shower Butter. Sherbet Lemon Lip Scrub.

Chilla Vanilla Cleansing Shower Butter

Απίστευτα βουτυρένια υφή και ζεστό άρωμα γλυκιάς βανίλιας με υπόνοιες καραμέλας. Έντονο, σχεδόν αποπνικτικό -κατά τη διάρκεια τους ντους- εμποτίζει την επιδερμίδα με αυτό το γλυκό άρωμα βανίλιας, το οποίο είναι αισθητό αρκετές ώρες μετά το ντους. Μικρή ποσότητα είναι αρκετή για ένα ντους. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα πολύ μικρό scoop, για να μεταφέρω το προϊόν από το δοχείο στα χέρια μου, ώστε να το διατηρήσω καθαρό μέχρι το τέλος. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι, ναι, δημιουργεί πλούσιο κρεμώδη αφρό, ο οποίος καθαρίζει αποτελεσματικά. Ένα προϊόν-έκπληξη για εμένα, διασκεδαστικό και αποδοτικό με γλυκό βανιλένιο άρωμα, το οποίο όμως κάποιες φορές γίνεται αποπνικτικό, όπως ήδη ανέφερα.

Bomb Cosmetics. Chilla Vanilla Cleansing Shower Butter. Rich and creamy.

Bomb Cosmetics. Chilla Vanilla Cleansing Shower Butter. Warm vanilla with caramel undertones.

Sherbet Lemon Lip Scrub

Μέχρι τη στιγμή που το δοκίμασα δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει ένα lip scrub, το οποίο είναι εξίσου αποτελεσματικό και απολαυστικό με τα αντίστοιχα lip scrubs της Lush, στα οποία τρέφω μια ξεχωριστή αδυναμία. Απλά τέλειο! Απολεπίζει απαλά τα χείλη και τα αφήνει βελούδινα και αναζωογονημένα. Περιέχει λεπτούς κόκκους ζάχαρης, οι οποίοι σε συνδυασμό με την sharp γεύση του λεμονιού, δημιουργούν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχω εθιστεί σε αυτό και το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά το βούρτσισμα των δοντιών. Must have στη συλλογή μας με τα προϊόντα περιποίησης!

Bomb Cosmetics. Sherbet Lemon Lip Scrub. Gentle and moisturising.

Bomb Cosmetics.  Sherbet Lemon Lip Scrub. Delicious sugary sweet and sharp lemon notes.

Πληροφορίες προϊόντων

Το Chilla Vanilla Cleansing Butter και το Sherbet Lemon της Bomb Cosmetics τα προμηθεύτηκα από το eshop του Cherrybox. Προϊόντα της Bomb Cosmetics είναι διαθέσιμα στο eshop του Cherrybox, καθώς και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά φαρμακεία, όπως είναι το pharm16.gr, το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο μέρος της συλλογής.

Chilla Vanilla Cleansing Shower Butter
Shop here:
http://cherrybox.gr/bomb-cosmetics-chilla-vanilla-cleansing-shower-butter
Price: 9,80

Sherbet Lemon Lip Scrub
Shop here:
http://cherrybox.gr/bomb-cosmetics-lemon-lip-scrub
Price: 4,50


My best wishes and a huge thank you for your loyalty!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel