May 01, 2015

Natural organic bar soap by OLEA JUICE.

Δεν ήξερα ποιο να διαλέξω για να ξετυλίξω πρώτο από τα πέντε αξιολάτρευτα σαπουνάκια της olea juice, τα οποία εισέβαλαν στο μπάνιο και την καρδιά μου χωρίς δεύτερες σκέψεις και επιφυλάξεις. Η συσκευασία, τα χρώματα και το γεγονός ότι είναι χειροποίητα, ελληνικά, φυσικά σαπούνια με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ήταν λόγοι υπεραρκετοί για να νιώσω ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα, καθώς τα αρώματα από τα βότανα και τα ευεργετικά συστατικά που περιέχουν γέμιζαν το χώρο με καθαρές, φυσικές υπογραμμίσεις. Αποφάσισα όμως να ξεκινήσω με το σαπούνι της μωβ συσκευασίας, στο οποίο υπερισχύουν τα βότανα και το μέλι...

Olea Juice. Natural organic bar soap made with extra virgin olive oil.

Olea Juice. Pure soap for every need 100% natural.

Το χρησιμοποίησα στο ντους, αλλά περισσότερο για το πλύσιμο των χεριών. Παρότι περιέχει μικρά στοιχεία, θεωρώ ότι είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα και σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν ερεθισμούς. Είναι εξαιρετικά απαλό και αφήνει ένα φίνο φυτικό άρωμα στην επιδερμίδα, το οποίο όμως δεν διαρκεί πολύ. Δεν ξηραίνει, κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και το συχνό πλύσιμο των χεριών αφυδατώνει και αφαιρεί την φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που διάλεξα να ξεκινήσω με την μωβ συσκευασία, αφού ο συνδυασμός μελιού και ελαιόλαδου ενυδατώνει και προστατεύει. Οι λάτρεις των φυσικών, αγνών συστάσεων νομίζω ότι θα το λατρέψουν από την πρώτη χρήση!

Olea Juice. Soap bars made with respect to people and to the environment.

Olea JuiceSoap bars madewith vegetable oil, water, glycerin, virgin olive oil and a variety of herbs.

Τα σαπούνια της olea juice είναι 100% χειροποίητα ελληνικά, φυσικά και φυτικά και παρασκευάζονται με φυτικά έλαια, νερό, γλυκερίνη, αγνό παρθένο ελαιόλαδο και μια ποικιλία βοτάνων. Δεν περιέχουν χημικές και χρωστικές ουσίες και συσκευάζονται σε οικολογικό ριζόχαρτο. (Σημειώνω ότι αυτά που έχω εγώ είναι mini soaps και το λόγο αυτό δεν είναι τυλιγμένα σε ριζόχαρτο, αλλά σε διαφανή συσκευασία.)

Υπάρχουν πέντε (5) διαθέσιμες επιλογές, καθεμιά από τις οποίες βασίζεται σε διαφορετικό συνδυασμό βοτάνων και φυτικών συστατικών, ενώ ως βάση παραμένει πάντα το αγνό ελαιόλαδο. Όλοι οι τύποι είναι διαθέσιμοι για αγορά από το επίσημο eshop της εταιρείας oleasoap.gr. Οι τιμές κυμαίνονται από 4.50 έως 6.50 για μπάρες σαπουνιού 113γρ.


chiosΜαστίχα Χίου & Κανέλα 

Το σαπούνι μαστίχα Χίου & κανέλα περιέχει τις μοναδικές ιδιότητες της μαστίχας σε ένα πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό με την κανέλα και το παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής της  olea juice.

Olea Juice. Chios Mastic & Cinnamon.


Θυμαρίσιο Μέλι & Βότανα 

Το σαπούνι θυμαρίσιο μέλι και βότανα περιέχει συστατικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναζωογονηθεί. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το μέλι διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Olea Juice. Thyme Honey & Herbs.


Φύλλα Ελιάς       

Το σαπούνι φύλλα ελιάς περιέχει όλα τα φυσικά, φυτικά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Δεν περιέχει αρώματα και είναι εμπλουτισμένο, σε μεγάλη ποσότητα, με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής της  olea juice.

Olea Juice.  Olive Leaves.


Κρόκος Κοζάνης & Δίκταμο 

Το σαπούνι κρόκος Κοζάνης & Κρητικό Δίκταμο είναι ένας μοναδικός, πρωτότυπος συνδυασμός συστατικών μαζί με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το οποίο αφήνει στην επιδερμίδα ένα ξεχωριστό άρωμα.

Olea Juice.  Krocus Kozanis & Cretan Dittany.


Ρόδι & Κράνμπερι 

Το σαπούνι ρόδι & κράνμπερι  είναι ένας μοναδικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός. Η μεγάλη περιεκτικότητά του σε εκχύλισμα ροδιού, μαζί με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  λειτουργεί προστατευτικά για το δέρμα, ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Olea Juice.  Pomegranate & Cranberry.

Επόμενο σαπουνάκι το οποίο ανυπομονώ να ενσωματώσω στις καθημερινές μου ρουτίνες υγιεινής είναι αυτό με ρόδι και cranberry. Κάτι το άρωμά του, κάτι το γεγονός ότι περιέχει cranberry, κάτι το ότι είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες ή ίσως και μόνο το ότι έχει μία φυσική baby pink απόχρωση... !

Σημείωση: Ευχαριστώ θερμά την olea juice για την ευγενική χορηγία των προϊόντων.


My best wishes for a joyful May!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel