October 28, 2014

Zoella Beauty. My picks.

Δύο μέρες έπειτα από το λανσάρισμα της σειράς Zoella beauty στο feelunique, κατάφερα να εξασφαλίσω τα δύο από τα ελάχιστα διαθέσιμα προϊόντα της σειράς, αφού όλα τα υπόλοιπα έγιναν sold-out ήδη από τις πρώτες ώρες! Κάτι καθόλου παράξενο, αφού η υπογραφή και μόνο της γνωστής και αξιολάτρευτης Youtuber, Zoella, ήταν αρκετή για να προκαλέσει επιφωνήματα ενθουσιασμού. Ενώ οι cute and girly συσκευασίες και η playful εικαστική επιμέλεια αποτέλεσαν συντελεστή υψηλής βαρύτητας για τα εξάψουν το ενδιαφέρον των beauty lovers, κυρίως μικρότερων ηλικιών.

Zoella beauty. Playful makeup bag... ready to keep my beauty treasures safe.

Οι επιλογές μου, λοιπόν, περιορίστηκαν σε μία makeup bag, την Eyes Beauty Bag, και μία κρέμα σώματος, την Creamy Madly Dreamy Body Lotion. Επιθυμούσα πολύ να δοκιμάσω και το Blissful Mistful Fragranced Body Mist, αλλά -όπως είναι γνωστό- το feelunique δεν αποστέλλει αρώματα και βερνίκια νυχιών στην Ελλάδα, λόγω συγκεκριμένων περιορισμών που αφορούν την αεροπορική διακίνηση ορισμένων προϊόντων με υγρή σύσταση. Και τα δύο προϊόντα προκαλούν ενθουσιασμό με τις παστέλ παιχνιδιάρικες συσκευασίες τους και την παιδιάστικη γραφή του Zoella beauty, ως brand πλέον.

Η beauty bag εντυπωσιακή, με όμορφα γλυκά χρώματα και εξαιρετικά καλής ποιότητας υλικό, εύκολο στην καθαριότητα, μιας και εξωτερικά έχει μία λεπτή pvc επικάλυψη, η οποία επιπλέον προσδίδει ένα τέλειο γυαλιστερό φινίρισμα. Το εσωτερικό του ευρύχωρο, με επένδυση από σατέν ύφασμα και όμορφα τελειώματα χωρίς την παραμικρή ατέλεια η ένδειξη προχειρότητας.

Η body lotion σε κερδίζει με την συσκευασία. Σου υπενθυμίζει ότι κατά βάθος παραμένεις πάντα παιδί και ανυπομονείς να έρθει η στιγμή της βραδινής σου περιποίησης για να την απολαύσεις. Το άρωμα της αφυπνίζει αισθήματα χαράς και ευτυχίας και μυρίζει φρεσκάδα, λουλούδια με κάποιες όμως γλυκές υπογραμμίσεις. Δεν το κατατάσσω στα λουλουδένια αρώματα, αλλά ούτε και στα γλυκά. Είναι μία ιδιαίτερη αρωματική σύσταση, αφήνει το δέρμα πολύ καλά ενυδατωμένο χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Δύο αρνητικά στοιχεία που εντόπισα είναι η ύπαρξη δύο συστατικών parabens, καθώς και ότι η κρέμα έπειτα από την απορρόφηση σου δημιουργεί την εντύπωση που αφήνουν κρέμες αντίστοιχου ή και χαμηλότερου κόστους ευρείας διακίνησης, μία δηλαδή ελάχιστη -αλλά αντιληπτή- αίσθηση χημικής σύστασης.

Zoella beauty. Body lotion sweet as a dream, fresh as a dawn.

Zoella beauty. What's inside a girly and creamy dream.

Zoella beauty. I just launched my very own beauty range.

Zoella beauty. A whole lot of goodies for beauty enthusiasts.

Zoella beauty. A touch og magic in everyday beauty essentials.

Η σειρά Zoella beauty περιλαμβάνει δύο (2) makeup bags, ένα (1) αρωματικό κερί, μία (1) body lotion, ένα (1) shower cream, ένα (1) body mist και μία (1) μπάρα με αναβράζοντες αρωματικούς κύβους για το μπάνιο. Όλη η συλλογή διατίθεται στο feelunique ενώ τα περισσότερα προϊόντα της συλλογής είναι επιτέλους -ξανά- διαθέσιμα!


Take care and enjoy autumn blissful moments!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel