October 11, 2014

THE BALM. PRETTY SMART LIP GLOSS

Ρετρό ηρωίδες, διάθεση 50's, πολύχρωμα κουτάκια, σύντομες ιστορίες, χρώματα πληθωρικά, ζωντανά και ζουμερά... Όλα αυτά με την υπογραφή της The Balm και την εμπιστοσύνη στις επιλογές του Beautytestbox να μας προμηθεύει με προϊόντα νέα και ποιοτικά. Λόγοι υπεραρκετοί για να με οδηγήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα χρώμα που λάτρεψα με την πρώτη ματιά..

The Balm. Pretty Smart Lip Gloss infused with ginseng.

Pretty Smart Lip Gloss. Falling in love with retro packaging

Ένα χρώμα τόσο ζεστό όσο χρειάζεται για να σε τυλίγει τις μέρες του φθινοπώρου -η χρωματική θαλπωρή που κάθε κορίτσι νιώθει μέσα σε μία φθινοπωρινή απόχρωση. Ένα χρώμα τόσο φωτεινό σαν να αρνείται να ενηλικιωθεί, σαν να θέλει να κρατήσει κάτι από τις ηλιόλουστες μέρες... Ένα κόκκινο βαθύ και φωτεινό ταυτόχρονα με τους μπλε υποτόνους να κρατούν τις ισορροπίες, ώστε να περάσει με επιτυχία το διαγώνισμα των smart και classy κόκκινων αποχρώσεων. Τα διακριτικά στοιχεία λάμψης αιχμαλωτίζουν το φως, ήπια αλλά με αυτοπεποίθηση. Va va voom! Ένα όνομα απόχρωσης με κάνει να χαμογελώ. Και αναρωτιέμαι...Πώς είναι δυνατό μία χρωματική σημειολογία να φέρει μέσα της δυνατά και απόλυτα την αναπαράσταση ενός χρώματος μεταφορικά και χαριτωμένα; Va va voom! λοιπόν και φύγαμε μαζί του!

Pretty Smart Lip Gloss. Va Va Voom is a beautiful deep red shade.

Pretty Smart Lip Gloss. Glossy and thick formula, but not sticky at all.

Pretty Smart Lip Gloss. Golden pigments make your lips blaze.

The Balm Cosmetics Pretty Smart Lip Gloss.
Τεχνικά χαρακτηριστικά.
Σύσταση πλούσια,  πυκνή και glossy απλώνεται εύκολα και δεν κολλά .  Τα χείλη δείχνουν ζουμερά και σαρκώδη για αρκετές ώρες. Η μέση διάρκεια στα δική μου χείλη είναι 3-4 ώρες ενώ η σύσταση γίνεται σταδιακά λιγότερο πυκνή αφήνοντας  ένα πολύ κολακευτικό λέκιασμα (stain). Τα στοιχεία λάμψης είναι πολύ διακριτικά όταν το lip gloss απλώνεται στα χείλη και βοηθούν στην αντανάκλαση του φωτός, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα πιο γεμάτων χειλιών. Το χρώμα είναι κατάλληλο για βραδινές εξόδους, αλλά και για απογευματινές διατηρώντας σχεδόν γυμνό το υπόλοιπο πρόσωπο. Πέρασε επιτυχώς το τεστ της απογευματινής βόλτας στην πόλη, όταν το φόρεσα παντελώς μόνο του (χωρίς το παραμικρό ίχνος επιπλέον μακιγιάζ) με casual outfit και έδειχνε νεανικό και smart.  Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το eshop του Beautytestbox στην τιμή των 14,50€, ενώ μπορείτε να επιλέξετε από μία ποικιλία αποχρώσεων. 

Links.
 The Balm Cosmetics. Pretty Smart Lip Gloss. Va Va Vaoom!
 Beautytestbox Eshop

Take care and have fun with colours!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel