September 12, 2016

Erato Leave-in Serum by Fresh Line

Επιστρέφω σιγά-σιγά στις αγαπημένες ρουτίνες ομορφιάς, τις οποίες είχα παραμελήσει αρκετά το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες των διακοπών, όπου ο χρόνος έμοιαζε να συρρικνώνεται με ασυνήθιστο ρυθμό.  Η επαναφορά των ταλαιπωρημένων μαλλιών από τον ήλιο, τη θάλασσα και το συχνό λούσιμο γίνεται σχεδόν στόχος του μήνα έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ξεκινώ πάντα με μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για το απαραίτητο "καθάρισμα" των κατεστραμμένων ακρών και συνεχίζω στο σπίτι με σαμπουάν επανόρθωσης, μάσκες ενυδάτωσης, έλαια και serum. Μεταξύ πολλών προϊόντων "θεραπείας", ξεχωρίζω το Leave-in serum ERATO της Fresh Line το οποίο γνώρισα μέσα από το special edition Glowbox ft. Fresh Line summer box και το αγάπησα τόσο, ώστε να έχω προμηθευτεί ήδη ένα δεύτερο μπουκαλάκι.

 Fresh Line. Erato Leave-in Serum

Το προϊόν αυτό είναι πραγματικά θαυματουργό, τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά, τα οποία είναι πλούσια, αλλά λεπτά με ξηρές άκρες, αλλά και αρκετά ταλαιπωρημένα από τις βαφές και το συχνό λούσιμο. Ειδικά στις διακοπές υπήρχαν μέρες που έλουζα τα μαλλιά μου δύο φορές την ημέρα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αίσθηση του θαλασσινού νερού για πολλές ώρες, έτσι τις μέρες που περιλάμβαναν πρωινό και απογευματινό μπάνιο, ακολουθούσαν μοιραία και δύο λουσίματα. Ελαφριά πάντα, με μικρή ποσότητα σαμπουάν, αλλά ήταν επισήμως δύο λουσίματα. Έτσι τα μαλλιά μου επέστρεψαν στην πόλη χαρούμενα γεμάτα θάλασσα και ήλιο, αλλά αφυδατωμένα. Το leave-in serum ERATO άρχισε να αντιστρέφει την κατάσταση από την πρώτη χρήση. Επιπλέον το άρωμά του είναι μαγευτικό και διαρκεί.

Erato Leave-in Serum. Moisturising and repairing

Erato. The Muse of lyric and love poetry

Το προϊόν έρχεται σε ένα γλυκύτατο γυάλινο μπουκαλάκι με δοσομετρητή, ενώ η αρχική του συσκευασία περιλαμβάνει και το χάρτινο κουτάκι του. Όμορφη, περιποιημένη συσκευασία, που σε προϊδεάζει για τη φυσικότητα και την ποιότητα του προϊόντος, ενώ η ιστορία της μούσας Ερατώ στο πίσω μέρος του κουτιού με αφήνει με ένα χαμόγελο. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Erato Leave-in Serum. For damaged and dehydrated hair

Το προϊόν καθεαυτό είναι λευκό και κρεμώδες, αρκετά συμπαγές θα έλεγα για serum. Θα μπορούσα να το περιγράψω σαν μία λεπτόρρευστη μαλακτική κρέμα μαλλιών. Η σύστασή του περιλαμβάνει αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων. Για την εφαρμογή, το παίρνω με το απλικατέρ της συσκευασίας και σε κάθε χρήση γεμίζω όλο το δοσομετρητή, αφήνω το προϊόν στην παλάμη μου και έπειτα το απλώνω ομοιόμορφα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο. Πολλές φορές έχω εφαρμόσει το προϊόν και πιο ψηλά στα μήκη των μαλλιών και δεν παρατήρησα λάδωμα των μαλλιών. Αντίθετα, τα μαλλιά μου είναι ενυδατωμένα, απαλά, λεία και υπέροχα αρωματισμένα! Ειδικά αν το serum συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα της σειράς ERATO, το άρωμα εντείνεται και παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 24 ώρες. Από τη σειρά ERATO έχω δοκιμάσει επίσης το υγρό σαμπουάν αλλά και την στερεή μορφή του, για τα οποία έχω μιλήσει αναλυτικά σε προηγούμενο post.

Erato Leave-in Serum. With essential oil and botanical extracts

Προσπαθώ να περιγράψω το άρωμα των προϊόντων της σειράς ERATO...
Τρυφερό και vintage πουδρένιο τριαντάφυλλο!

Το serum αλλά και όλη η σειρά ERATO  είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Fresh Line, ενώ αν δεν έχετε κοντά σας κάποιο κατάστημα, μπορείτε να παραγγείλετε ότι επιθυμείτε τηλεφωνικά ή μέσω email. Οι συνεργάτες της Fresh Line είναι όλοι πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με την παραγγελία σας ή να απαντήσουν στις απορίες σας.

Ιστοσελίδα Fresh Line: www.freshline.gr
Τηλέφωνο για υποβολή της παραγγελίας σας: 210 6022242
Email  για υποβολή της παραγγελίας σας: customer.service@freshline.gr

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο serum επανόρθωσης?

Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel