September 20, 2016

Back to Cool Glowbox Unboxing

Το κουδούνι χτύπησε αργά το απόγευμα και, παρότι το πρόγραμμά μου αυτές τις μέρες είναι υπερφορτωμένο, καταφέρνω να ξεκλέψω λίγα -ή μάλλον περισσότερα- λεπτά για να σας παρουσιάσω το Back to Cool Glowbox! Γνωρίζω καλά την ανυπομονησία που έχουμε όλες μας για την αποκάλυψη του περιεχομένου ενός beauty box. Ιδιαίτερα στις μεταβατικές περιόδους, όπου αναπροσαρμόζουμε τις ρουτίνες περιποίησης, ανανεώνουμε υφές, αρώματα, gadgets ομορφιάς και επιθυμούμε να δοκιμάσουμε νέα brands. Σε αυτό τον άξονα κινείται και το νέο Glowbox, το οποίο υπόσχεται μία cool επιστροφή στην πραγματικότητα.



Η συνοδευτική κάρτα με κερδίζει! Αγαπώ το σχεδιασμό της με τις back to school αναφορές και το παιχνιδιάρικο χαριτωμένο ύφος της. Διαβάζω: Το Back to Cool Glowbox γεμίζει με όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα "σχολική χρονιά" και η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται με τα πιο cool beauty gadgets! Γέμισε το νεσεσέρ σου με όλα τα must haves, γνώρισε τα νέα προϊόντα που θα είναι... στα SOS φέτος και βάλε τα δυνατά σου γιατί... it's official, the new season just began!



Ανοίγω το κουτάκι και ανακαλύπτω 6 προϊόντα, τα οποία με ενθουσιάζουν! Οι υπογραφές τους από beauty brands που με ενθουσιάζουν και αυτά! Beauty brands που αγαπώ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, παρακαλώ σημείωσε Youth Lab. και Real Techniques, brands που θέλω πολύ να μελετήσω σε βάθος, βλέπε Euthalia και Messinian Spa, αλλά και funky brands όπως η Anatomicals, η οποία προσεγγίζει την ομορφιά με αρκετή δόση χιούμορ.

Δεν θα επεκταθώ σε κάθε προϊόν χωριστά, μιας και θα ήθελα να σας μιλήσω αναλυτικότερα γι' αυτά σε ένα first impressions άρθρο είτε σε ξεχωριστά άρθρα-reviews. Μπορώ όμως να πω ότι από αυτά έχω ήδη δοκιμάσει, χρησιμοποιώ καθημερινά και υπεραγαπώ το Daily Cleanser της Youth Lab. καθώς και το Beauty Tool επίσης της Youth Lab., για το οποίο μπορείτε να δείτε την αναλυτική μου άποψη εδώ. Επίσης, ένα ψέκασμα από το Hair & Body Mist της Messinian Spa στο χέρι μου διαρκεί ακόμα, έπειτα από τουλάχιστον 4 ώρες και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι κάτι μου θυμίζει! Κάτι που το έχω φορέσει και το έχω συνδυάσει με ζεστές φθινοπωρινές αναμνήσεις. Τελικά καταλήγω. Κάποιες νότες του μου θυμίζουν έντονα το Flower Bomb από Victor & Rolf! Γλυκό και floral τυλιγμένο με ένα θερμό πέπλο! Τέλειο!




Τα προϊόντα περιγραφικά.
Παρακαλώ, κρατήστε σημειώσεις!

Euthalia Active Hyaluronic Cream 50 ml. Full size.
Αντιοξειδωτική και εξισορροπιστική κρέμα ημέρας που ενυδατώνει και επανορθώνει σε βάθος.

Youth Lab. Daily Cleanser 35 ml. Travel size.
Καθαριστικό τζελ για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών που επαναφέρει λάμψη και φωτεινότητα.

Anatomicals Revitalising Eye Gel. Full size.
Δροσιστικό τζελ ματιών που ανακουφίζει και μειώνει τα πρηξίματα.




Messinian Spa Hair & Body Mist Pomegranate & Honey 100ml. Full size.
Mist για τα μαλλιά και το σώμα με γλυκό άρωμα από ρόδι και μέλι για περιποίηση και άρωμα.

Youth Lab. Beauty Tool. Full size.
Βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου.

Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges. Full size.
Σφουγγαράκια για διόρθωση λαθών και ατελειών στο μακιγιάζ.



Αν δεν έχετε ήδη αγοράσει το δικό σας Back to Cool Glowboxτο συστήνω ανεπιφύλακτα, αφού έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε προϊόντα περιποίησης και cool beauty gadgets από πολύ αξιόλογα brands, 3 εκ των οποίων μάλιστα είναι ελληνικά! Νέα εποχή, νέες υφές, αρώματα, σχέδια και όνειρα!

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ: https://www.glowbox.gr/subscribeGB

Εσείς αποκτήσατε το Back to Cool Glowbox; Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν;


Martina 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel