July 09, 2015

Innovative Eye Care. Kiten Beauty Tears and Navi Patches.

Αποχρώσεις αμέτρητες. Συναισθήματα και αυτά αμέτρητα. Λάμψεις εκτυφλωτικές. Αλήθειες. Και ταξίδια. Και όνειρα. Συναντήσεις μυστηριώδεις. Όλα σε μια ματιά...

Η φροντίδα των ματιών αποτελεί για εμένα καθημερινή ιεροτελεστία, την οποία απολαμβάνω πρωί και βράδυ στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης φροντίδας του προσώπου. Το πρωί ενυδατώνω και προστατεύω την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με προϊόντα που περιέχουν αντιηλιακή προστασία, ενώ το βράδυ αφιερώνω λίγο χρόνο παραπάνω για το σωστό και απαλό καθαρισμό και, έπειτα, για την εφαρμογή προϊόντων θρέψης και αντιγήρανσης. Το ράφι στο μπάνιο μου με τα προϊόντα για την περιποίηση των ματιών περιλαμβάνει πλούσια balms ντεμακιγιάζ, ενυδατικές κρέμες, δροσερά gel, εξειδικευμένες μάσκες και serum, ενώ πρόσφατα δύο καινοτομικά προϊόντα εμπλούτισαν τη συλλογή μου. Πρόκειται για τα patches ματιών NAVI και τα δάκρυα ομορφιάς KITEN BEAUTY, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των οφθαλμοκαλλυντικών. Τα οφθαλμοκαλλυντικά ενισχύουν τις φυσικές λειτουργίες των ματιών, προστατεύουν από μολυσματικούς μικροοργανισμούς και βακτήρια και συμπληρώνουν υπέροχα την καθημερινή φροντίδα των ματιών.

Ophthalmocosmetics. The most innovative eye care products.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω εντάξει τα patches ματιών και τα δάκρυα ομορφιάς στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες μου και μπορώ πλέον με σιγουριά να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου, μιας και τα δύο προϊόντα προσφέρουν αυτό που υπόσχονται! Μάτια ξεκούραστα, πιο λαμπερά και ενυδατωμένα χωρίς το συχνό φαινόμενο καύσου και τις ενοχλητικές κοκκινίλες.

Navi Ocular Patch and Kiten Beauty Tears. Cutting-edge eye cosmetics.

NAVI Ocular Patch
Συσκευασία με 14 προστατευτικά επιθέματα με κρυογονική δράση
Πρόκειται για patches ματιών με κρυογονική δράση και φυσικά δραστικά συστατικά, όπως χαμομήλι, αλόη, καλέντουλα, tea tree oil. Ανακουφίζουν τα κουρασμένα και καταπονημένα μάτια από αίσθημα καύσου, ερεθισμούς και πόνο που σχετίζονται με ξηροφθαλμία, χρήση φακών επαφής και  εργασία σε υπολογιστές και smart devices, αλλά και με αλλεργίες και συχνές λοιμώξεις. Τα εφαρμόζουμε σε κλειστά βλέφαρα για 20-30 λεπτά, τα αφαιρούμε και ξεπλένουμε με νερό.

Χρησιμοποίησα τα patches 3-4 φορές έπειτα από τον βραδινό καθαρισμό και πριν εφαρμόσω το serum και την κρέμα ματιών. Εκείνες τις μέρες ένιωθα τα μάτια μου πολύ κουρασμένα από την πολύωρη εργασία στον υπολογιστή, αλλά και από την πολυήμερη χρήση φακών επαφής χωρίς ενδιάμεσα διαστήματα χρήσης γυαλιών οράσεως. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι αισθητή η κρυογονική δράση τους, ενώ μετά την αφαίρεση ένιωσα τα μάτια πιο ξεκούραστα και τα βλέφαρα ενυδατωμένα. Είναι πολύ ευχάριστα στη χρήση και το διάστημα αναμονής το εκμεταλλεύτηκα για να χαλαρώσω με την αγαπημένη μου μουσική. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες και όλους και τα θεωρώ απαραίτητα ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα μάτια μας ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από την υπερβολική ηλιοφάνεια, αλλά και από τους ερεθισμούς που προκαλεί το θαλασσινό νερό.

Navi Ocular Patch. Protective eye patches.

Navi Ocular Patch. Eye patches with a cryogenic action.

Navi Ocular Patch. Hydrogel patches for irritated, burning, sandy and  gritty eyes.

KITEN BEAUTY
Συσκευασία με 20 φιαλίδια με οφθαλμικό διάλυμα υαλουρονικού οξέος
Επαναστατικά δάκρυα ομορφιάς, τα οποία ενυδατώνουν, θρέφουν βαθιά, προστατεύουν τα μάτια από τη γήρανση και προσφέρουν στα μάτια αντιοξειδωτική προστασία. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ και μοναδικά θρεπτικά συστατικά με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται καθημερινά πρωί ή/και βράδυ και ανακουφίζουν από ξηρότητα, κοκκινίλες και αίσθημα καύσου, ενώ βοηθούν στη διατήρηση του λευκού του ματιού. Κάθε φιαλίδιο ανοίγει και επανασφραγίζει, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά με ασφάλεια.

Έχω ενσωματώσει τα δάκρυα ομορφιάς στην καθημερινή μου φροντίδα. Το πρωί, μετά τον καθαρισμό και πριν από τα προϊόντα περιποίησης, βοηθούν στην ενυδάτωση των ματιών, ώστε να φαίνονται λαμπερά όλη την ημέρα και να μπορούν να δεχτούν καλύτερα τους φακούς επαφής. Το βράδυ, μετά από τον καθαρισμό και πριν από τα προϊόντα περιποίησης, νιώθω τα μάτια μου ξεκούραστα και υγιή χωρίς το κάψιμο που νιώθουμε έπειτα από μία κουραστική μέρα. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχω εφαρμόσει τα δάκρυα ομορφιάς και κατά τη διάρκεια της μέρας, όταν νιώθω τα μάτια μου κουρασμένα και βαριά και μπορώ να πω ότι προσφέρουν άμεση ανακούφιση. Τα θεωρώ must-have σε κάθε eye care kit κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου!

Kiten Beauty. Ophthalmic solution with hydrating and antioxidant agents.

Kiten Beauty. Refreshing, hydrating and protecting eye tears.

Kiten Beauty. Containing hyaluronic acid and highest purity antioxidants.

Kiten Beauty. Eye solution in the form of eye drops.

Kiten Beauty. Convenient vials of a single dose ready for use twice a day.

Πληροφορίες αγοράς προϊόντων
Τα προϊόντα Navi Ocular Patch και Kiten Beauty είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία, τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center και online στο www.healthy-scoop.com.

Navi Ocular Patch
Αγορά online εδώ 

Kiten Beauty
Αγορά online εδώ

Τα προϊόντα Navi Ocular Patch και Kiten Beauty είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.

Ευχαριστώ θερμά την KITE HELLAS για την χορηγία των προϊόντων! 


My best wishes and a huge "thank you" for your loyalty!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel