January 16, 2015

EVERYDAY ESSENTIALS BY FIGS & ROUGE.

Στην καρδιά του χειμώνα χρωματίζω τις μέρες και τις ρουτίνες περιποίησης με τα πιο φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου, γράφω ήλιους και χαμόγελα στα βροχερά τοπία, μια πινελιά φωτεινού γαλάζιου στο κατάλευκο χιόνι... Ένα άγγιγμα χρώματος σε ένα μονοχρωματικό outifit, μια υποψία χρυσαφένιου ή glittery eye liner, ένα ροζ στα χείλη που τολμά να γίνει λίγο πιο girly προσεγγίζοντας έστω και ελάχιστα το barbie pink της Sasha Luss, όπως το είδαμε στο runway του Moschino για την επερχόμενη νέα σεζόν. Απαραίτητα προϊόντα καθημερινής και στοιχειώδους φροντίδας με ελκυστικά χρώματα και παιδιάστικες συσκευασίες προσελκύουν την προσοχή μου και απολαμβάνω την χρήση τους. Ανάμεσα σε αυτά η κρέμα χεριών και το lip balm από την Βρετανική εταιρεία Figs & Rouge. Δύο προϊόντα απαραίτητα που ανοίγουν και κλείνουν πολλαπλές φορές μέσα στη μέρα.

Figs & Rouge. 100% pure and natural hand and lip care.
Τολμώ να ομολογήσω την αρχική μου επιφύλαξη για την ποιότητα των προϊόντων της Figs & Rouge, μιας και συχνά ο έντονα funky σχεδιασμός κάποιων συσκευασιών μαρτυρά ένα περιεχόμενο περισσότερο "πλαστικό". Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως με ανακούφιση διαψεύσθηκαν οι φόβοι μου, μιας και αυτές οι ελκυστικές, πολύχρωμες και εκλεπτυσμένα kitschy συσκευασίες κρύβουν μέσα τους ένα περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο μάλιστα βασίζεται σε αγνές και φυσικές συνθέσεις με προέλευση την Μεγάλη Βρετανία.

Η κρέμα χεριών.
Η κρέμα χεριών που μου έκλεψε την καρδιά με το άρωμα και την υφή της είναι η French Vanilla Multi Tasking Hand Cream. Θελκτικό και ζεστό άρωμα φυσικής βανίλιας ηρεμεί τις αισθήσεις και απαλύνει τις συναισθηματικές εντάσεις, ενώ αφήνει τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Η σύστασή της είναι 100% φυσική, εμπλουτισμένη με φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες, γλυκερίνη και ginseng. Επιπλέον, είναι μη λιπαρή, απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει τα χέρια, τα νύχια και την περιοχή γύρω από αυτά. Όμως πρέπει να πω ότι είναι μία κρέμα χεριών για ενυδάτωση και θρέψη και όχι για επούλωση των πολύ ταλαιπωρημένων χεριών. Η ποσότητά της είναι 80 ml και κοστίζει περίπου 8.00 - 10.00€ ανάλογα με το σημείο πώλησης. 

Figs & Rouge.  Deliciously fragrant and nourishing hand cream.

Το lip balm.
Άλλο ένα προϊόν της Figs & Rouge, το οποίο έγινε αγαπημένο από τις πρώτες ήδη χρήσεις είναι το Coco Rose Blush Pink Multi Purpose Lip Balm. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και προστατεύει από τις επιθέσεις των χαμηλών θερμοκρασιών για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή του. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά και απαλυντικούς παράγοντες που εισχωρούν στην ευαίσθητη περιοχή των χειλιών και δεν στέκονται απλά στην επιφάνεια. Έχει μία ελαφριά frosty pink απόχρωση, η οποία ελάχιστα χρωματίζει τα χείλη. Παρέχει όμως ένα άγγιγμα λάμψης, καθώς περιέχει λεπτά στοιχεία shimmer. Αυτό δεν με εμποδίζει να το χρησιμοποιώ ακόμα και μετά το βραδινό ντεμακιγιάζ ως θεραπεία νύχτας. Η ποσότητά του είναι 12.5 ml  και κοστίζει περίπου 6.50 - 8.00€ ανάλογα με το σημείο πώλησης. 

Figs & Rouge. Ultra hydrating lip balm with a touch of shimmer.

Figs & Rouge. Shimmering blush pink tint for a touch of glamour.

Πού τα βρίσκουμε.
Τα προϊόντα της Figs & Rouge είναι διαθέσιμα στο feelunique.com, αλλά ειδικά για την Ελλάδα, τα βρίσκουμε πλέον και στο beautytestbox.com, glowbox.gr, cherrybox.gr, makeuphouse.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη συλλογή των προϊόντων και τις συστάσεις τους, επισκεφθείτε το επίσημο web site της Figs and Rouge.


Peace and love,

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel