November 28, 2014

Sleek Makeup. Eye and face palettes just in.

Κάθε φορά που μία νέα παλέτα προστίθεται στη συλλογή μου, ασυνείδητα και αυθόρμητα η σκέψη μου τρέχει σε λευκά Canson χαρτιά, πινέλα ζωγραφικής και νερομπογιές Carioca. Παιχνίδια δημιουργικότητας με εικόνες και χρώματα, τα οποία σήμερα μεταφράζονται ως πειραματισμοί με τις παλέτες για τα μάτια και το πρόσωπο, οι οποίες αποτελούν ιδανικό άλλοθι πάνω στο οποίο αντανακλώνται και αναβιώνουν συναισθήματα χαράς και παιδικής ανεμελιάς. Οι παλέτες ομορφιάς καλύπτουν την ανάγκη μας για παιχνίδι, ενώ αποδεικνύονται εξαιρετικά πρακτικές και εύχρηστες. Χρώματα άριστα δεμένα μεταξύ τους, προεπιλεγμένα για εμάς από επαγγελματίες makeup artists, διευκολύνουν τη διαδικασία του καθημερινού μακιγιάζ, ενώ η compact φύση τους τις καθιστά ιδιαίτερα πρακτικές για την τσάντα και τα ταξίδια μας.

Sleek Makeup. My newest beauty buys for eye and face makeup.

Η Sleek Makeup είναι μία εταιρεία ομορφιάς την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα και εκτιμώ ιδιαίτερα για την ποιότητα των προϊόντων σε σχέση πάντα με το τελικό κόστος. Ωστόσο, θεωρώ πως ορισμένες κατηγορίες προϊόντων της Sleek είναι πολύ καλύτερες από κάποιες άλλες και μάλιστα συναγωνίζονται ακόμα και εταιρείες high-end. Έτσι, λοιπόν, ξεχωρίζω τις σκιές ματιών και τα προϊόντα για το πρόσωπο σε μορφή πούδρας (ρουζ, bronzer, και highlighter).

Συνήθως προμηθεύομαι τα προϊόντα Sleek απευθείας από το worldwide e-shop της εταιρείας sleekmakeup.com. Η παράδοση γίνεται σε περίπου 10 εργάσιμες μέρες και τα προϊόντα φθάνουν σε άριστη κατάσταση. Παρόλ' αυτά, αυτή τη φορά επέλεξα να πραγματοποιήσω τις αγορές μου από το ελληνικό bebeauty.gr, το οποίο έχει κάποια hot κομμάτια από την  γκάμα προϊόντων της Sleek, ενώ η παράδοση ήταν άμεση.

Στη συλλογή μου, λοιπόν, προστέθηκαν μία παλέτα με σκιές ματιών και μία παλέτα για το πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η Oh so special Mineral Based Eye Shadow Palette και η Face Form Contouring and Blush Palette. Δύο παλέτες εξαιρετικής ποιότητας με χρώματα ιδανικά τόσο για καθημερινά μακιγιάζ όσο και πιο σοφιστικέ και chic πειραματισμούς. Οι μαύρες sleek συσκευασίες αποπνέουν κομψότητα και είναι εξαιρετικά ποιοτικές. Μοναδικό μείον το ότι λεκιάζουν εύκολα από πούδρες και makeup που μεταφέρουμε με τα δάχτυλά μας πάνω στη συσκευασία.

Sleek Makeup. i-Divine. Oh So Special Eye Shadow Palette.

Sleek Makeup. Face Form. Contouring and Blush Palette.

Sleek Makeup. Black sleek and chic compact cases.

Sleek Makeup.  A dual-side brush is incuded indise the i-divine palette.


Oh So Special Palette. No 658 
12 σκιές ματιών, 6 ματ και 6 shimmery, με υψηλή συγκέντρωση χρωστικών και εξαιρετική απόδοση με διάρκεια χωρίς να απαιτείται η χρήση eye primer (τουλάχιστον σε εμένα). Κόστος 10.00€.

Sleek Makeup. i-Divine. Oh So Special Eye Shadow Palette


Face Form. No 372 Fair
3 πούδρες προσώπου, 1 bronzer, 1 highlighter, και 1 ρουζ,  ματ και 6 shimmery, με απόδοση και διάρκεια. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Κόστος 13.00€.

Sleek Makeup. Face Form. Contouring and Blush Palette.
Sleek Makeup. Face Form. Contouring and Blush Palette in Fair.

Sleek Makeup. Designed and developed in the UK. Produced in China or Taiwan.


Take care and don't afraid to be playful with colours!

Martina  





SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel