March 27, 2014

JUST IN:: A perfect package from GlowBox e-shop!

Παρότι νέα στην blogosphere, η αδυναμία που τρέφω για τo GlowBox και τα προϊόντα του έχει ήδη γίνει αντιληπτή... Αυτή τη φορά επέλεξα κάποιους αγαπημένους μου, αλλά και κάποιους ολοκαίνουριους θησαυρούς! Η μαλακτική κρέμα της Fresh Line και η ενυδατική κρέμα χεριών της Cowshed είναι repos (κοινώς repurchases), ενώ τα προϊόντα περιποίησης σώματος της I love... τα αγοράζω πρώτη φορά και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη να τα δοκιμάσω!

Αυτή τη φορά το πακέτο μου ήταν μία πραγματική έκπληξη! Έμοιαζε με λαχταριστό δωράκι! Η εξωτερική του συσκευασία ήταν δεμένη με 2 πανέμορφες κορδέλες σε nude χρώμα --η μία έμοιαζε με σχοινί και η άλλη με κροσέ δαντέλα-- και δύο funky αυτοκόλλητα --thank you και enjoy-- έδιναν τύπο στο πακέτο. Όλο αυτό τυλιγμένο σε διάφανο πλαστικό για προστασία! Εσωτερικά όλα τα προϊόντα ήταν τυλιγμένα σε φούξια χαρτί! Φανταστικό packaging! Εύχομαι να το διατηρήσουν και στις επόμενες παραγγελίες!

Καρύδα με υποψίες θερμής βανίλιας και crème brûlée. Ήταν αδύνατο να μην δοκιμάσω αμέσως το body spritzer! Ναι, είμαι cocunut and vanilla lover και δεν βλέπω την ώρα να χρησιμοποιήσω το scrub και την ενυδατική σώματος!


Just arrived in my mailbox!


Fresh Line ΕΡΑΤΩ - Μαλακτική κρέμα επανόρθωσης και ενυδάτωσης 
FRESH LINE Μαλακτική κρέμα 75 ml - 7.90 €

Cowshed COWSLIP - Soothing Hand Cream 
COWSHED Soothing Hand Cream  50 ml - 10.00 €

I love... - Body Spritzer Coconut & Cream 
I love... Body Spritzer  100 ml - 5.50 €

I love... Exfoliating Shower Smoothie Coconut & Cream 
I love... Exfoliating Shower Smoothie Coconut & Cream  200 ml - 6.90 €

I love... Body Butter Coconut & Cream 
I love... Body Butter Coconut & Cream 200 ml - 6.90 €

I love... GlowBox!


❤ Martina 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel