July 24, 2014

Luxury inspired by nature and made by euthalia physis.

Γαλάζιο και πράσινο σε μία αρμονική συνάντηση που καταλήγει σε δημιουργία... Σε εκείνο το ιδιαίτερο γαλαζοπράσινο με στοιχεία teal που κανένα pantone chart δεν μπορεί να απεικονίσει... Δέντρα και θάλασσα, και μία επιθυμία να αισθανθούμε ενεργό κομμάτι αυτής της συμφωνίας. Το μακιγιάζ γίνεται ελαφρύτερο ακολουθώντας το -σχεδόν ανύπαρκτο- dress code και η περιποίησή μας βασίζεται σε υφές και προϊόντα αγνά και φυσικά.  Όπως τα 100% φυσικά καλλυντικά της euthalia physis.


Euthalia physis. Natural. Precious. Active.


Η euthalia physis γεννήθηκε στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια και το όνομά της είναι εμπνευσμένο από την γιαγιά Ευθαλία και το άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας που ανέδυε το σπίτι της! Τα 100% φυσικά καλλυντικά του brand δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο της πόλης, κάνοντας την επιδερμίδα του να λάμπει από υγεία. Με σεβασμό στο οικοσύστημα η euthalia physis, δημιουργεί δραστικά καλλυντικά με συνθέσεις φυσικές που βασίζονται στην αρχαία ελληνική ιατρική. Βασικός πρωταγωνιστής το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών και θεραπευτικών βοτάνων, που δημιουργούν ευεργετικές συνθέσεις για το σώμα και την ψυχή!

Euthalia physis. Olive oil soap.

Η πρώτη μου γνωριμία με την euthalia physis πραγματοποιήθηκε πριν μόλις λίγες μέρες και σύντομα εξελίχθηκε σε στενή επαφή! Το σαπούνι ελαιόλαδου αποτελεί το πρώτο προϊόν που έχω ήδη ενσωματώσει στην φροντίδα προσώπου και σώματος και ομολογώ ότι με έχει ενθουσιάσει! Φυσικά και ευχαριστώ ιδιαίτερα το αγαπημένο μου beautytestbox, το οποίο φροντίζει πάντα να μας παρέχει την δυνατότητα να προμηθευόμαστε ποιοτικά και δυσεύρετα brands μέσα από το εκπληκτικό eshop του!

Euthalia physis. 100% natural handmade soap.

Euthalia physis. Soap for face, body and hair.


Η απλότητα και καθαρότητα του σαπουνιού euthalia physis αντανακλάται στην συσκευασία του. Χαρτί περίτεχνα επεξεργασμένο, τόσο λίγο όσο χρειάζεται για να υπογραμμίζει την αγνότητα του περιεχομένου του και τόσο πολύ όσο χρειάζεται για να φτάνει στα χέρια μας μία αξιοπρόσεκτη συσκευασία με ιδιαίτερο λιτό σχεδιασμό και χρώματα φυσικά, ήρεμα.

Euthalia physis. Luxury inspired by greek nature and medicine.

Το περιεχόμενο ξυπνά αναμνήσεις από το τότε και το τώρα... Παππούς και γιαγιά, οικογενειακές εκδρομές στο βουνό, λευκά σεντόνια, διαμονή σε πεντακάθαρο ξενοδοχείο... Πολυτέλεια εμπνευσμένη από την φύση σε μία σύσταση βασισμένη αποκλειστικά στο βιολογικό ελαιόλαδο, το νερό και την σόδα. Ένα σαπούνι αγνό, ενυδατικό και ευεργετικό, το οποίο καθαρίζει σε βάθος, χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα, την αναζωογονεί, ενώ παράλληλα διατηρεί τη φυσική της υγρασία. Ένα σαπούνι για κάθε μέρα και για όλη την οικογένεια. Ένα σαπούνι για τις μέρες που δεν θέλουμε αρώματα παρά μόνο μία φυσική φρεσκάδα.

Euthalia physis. Natural organic soap made 100% with olive oil.

Προϊόντα της  euthalia physis βρίσκουμε στο eshop του beautytestbox, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website της euthalia physis.


euthalia physis. τι σημαίνει;
Η λέξη eu-thalia αποτελεί τη λατινική αποτύπωση του ονόματος Ευθαλία, που κατά την αρχαιότητα δήλωνε την αναγέννηση των φυτών, την ακμή, τη λαμπρότητα, τη ζωηρότητα και την ευδαιμονία. Το όνομα προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις: «Ευ»: το καλό και “Θάλλω”: που σημαίνει ανθώ, βλασταίνω, ευδοκιμώ, ευημερώ. Το όνομα Ευθαλία είναι το μικρό όνομα της ιδρύτριας της εταιρείας και αποτελεί μια λέξη φορτισμένη με πολλές από εκείνες τις άξιες που συνιστούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Το όνομα “physis” η ελληνική λέξη για τη Φύση, προστέθηκε για να τονίσει τη φυσική προέλευση των καλλυντικών.


Με πολύ αγάπη και ευχές για όμορφες διακοπές!


 Martina
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel