September 18, 2015

Pinacolada Body Wash Scrub by Farmona.

Λατρεύω τη γεύση και το άρωμα της καρύδας και την τιμώ ιδιαιτέρως σε κάθε της εκδοχή όλο το χρόνο. Ειδικά στο μπάνιο μου υπάρχουν πάντα shower gels, body butters, και body mists με βασικό συστατικό τους την καρύδα. Για τη νέα αυτή σεζόν, όμως, πολλές φορές επιθυμώ το άρωμα της καρύδας να είναι λιγότερο "προφανές". Αναζητώ προϊόντα, τα οποία περιέχουν αρώματα ζεστής καρύδας σε συνδυασμό με κάποιο συστατικό το οποίο δημιουργεί μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη αρωματική αναφορά. Με αυτό τον τρόπο η καρύδα προσαρμόζεται χωρίς καμία προσπάθεια στη διάθεση του φθινοπώρου. Μία περιπλάνηση στο πάντα αγαπημένο eshop του Beautytestbox με οδηγεί στα προϊόντα περιποίησης σώματος του brand Farmona και συγκεκριμένα στη σειρά Let's Celebrate. Η επιλογή μου ήταν προφανής. Pinacolada, λοιπόν, το όνομα ενός ξεχωριστού body wash με αρώματα καρύδας και ανανά! Υπέροχος και πολυτελής αρωματικός συνδυασμός που συμβαδίζει με τη γλυκύτητα του φθινοπώρου διατηρώντας όμως μία σαφή υπογράμμιση από νότες καρύδας.

Let's Celebrate.  A creamy body wash scrub from Pinacolada range.

Η συσκευασία ανεβάζει τη διάθεση, με κάνει να χαμογελώ και να απολαμβάνω περισσότερο τις μικρές, καθημερινές στιγμές φροντίδας κατά τη διάρκεια του ντους μου. Πολυτελές και κρεμώδες, δημιουργεί πλούσιο αφρό, ενώ το μαγευτικό του άρωμα γεμίζει το χώρο. Είναι αρκετά ενυδατικό και πολλές φορές επιτρέπει την παράλειψη της ενυδατικής κρέμας, αν και -ομολογώ- ότι το αντίστοιχο body lotion της σειράς βρίσκεται στην wish list μου! Οι λεπτοί κόκκοι του επιτρέπουν μία εξαιρετικά ήπια απολέπιση, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα, αλλά και τις αισθήσεις. Επιπλέον το άρωμά του κρατάει περισσότερο σε σύγκριση με άλλα body washes, γεγονός που μου επιτρέπει να το μυρίζω για 2-3 ώρες μετά. Ένα ιδιαίτερο body wash σε μία ιδιαίτερη και γεμάτη χρώμα συσκευασία!

Pinacolada. A luxurious body wash with the overpowering scent of Caribbean Pinacolada cocktail.

Pinacolada Ananas & Kokos. Wrapping the body in a delicate scent of juicy pineapple and warm coconut.

Pinacolada Ananas & Kokos. Tiny tiny yellow particles take care of the skin. 

Πληροφορίες προϊόντος
Farmona Let's Celebrate
Pinacolada Creamy Body Wash Scrub 250 ml

Κόστος: 13,53 €
Αγορά: http://www.beautytestbox.com/farmona-let-s-celebrate-pinacolada-creamy-body-wash-scrub-250ml

Τα προϊόντα της Farmona διαθέτουν πιστοποίηση Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) στον τομέα της παρασκευής καλλυντικών, ενώ είναι  Paraben Free, Alcohol Free, και Mineral Oil Free.


Let's celebrate autumn!

Martina  


SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel