July 31, 2014

Models Own makeup bits from Eye Wish!

I wish I could paint the world with the most beautiful shades of joy.
Glances with feelings, smiles with meanings... Enjoy...

I wish I could lay on a cloud travelling universe all year round.
Only splendidness around and the blue I can't live without...

And I wish rainy days please me, please release me...
Stardust drops gentle my eyes. Sparkle and shine... Eye wish...

Με αυτές τις σκέψεις βάλθηκα να ξεδιπλώσω το τέλεια θωρακισμένο πακέτο μου από το eshop Eye Wish. Μέσα σε μόλις μία μέρα είχα στα χέρια μου ένα πολυπόθητο σετ πινέλων, ένα λευκό βερνίκι νυχιών με τελείωμα gel και -ω, τι χαρά!- μία αξιολάτρευτη κρεμώδη σκιά ματιών, γλυκύτατο δωράκι από το Eye Wish! Όλα από την Models Own, μία εταιρεία που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα, μιας και καταφέρνει να διατηρεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ ποιότητας, τιμής, ελκυστικών χρωμάτων και συσκευασιών!

EyeWish. My very first shopping experience with EyeWish is pure pleasure!

Travel brush set?! Yes, please! Πινέλα μακιγιάζ απαλά σαν χάδι, με funky απόχρωση και μέγεθος ιδανικό για ταξίδια. Πέντε πινέλα που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση ακόμα και για ένα full face summer makeup! Powder brush για πούδρα, ρουζ και bronzer, shading brush για σκιάσεις ματιών και λάμψεις, blending brush για ανάμειξη σκιών, angled brush για eye-liner και σκιάσεις φρυδιών, lip liner για εφαρμογή προϊόντων χειλιών. Βρίσκονται ήδη στο νεσεσέρ που ετοιμάζω για τις διακοπές του Αυγούστου, ενώ το foundation brush βρίσκεται ήδη στην wish list μου!

Shop here: Models Own 5 Piece Brush Set - 15.60€

EyeWish. Models Own 5 pieces travel brush set.

Hot λευκό στην απόχρωση white light για stylish manis 'n pedis! Στεγνώνει σε 5 λεπτά χωρίς λάμπα UV, ενώ δεν χρειάζεται ούτε βάση ούτε top-coat! Το αποτέλεσμα gel που υπόσχεται ότι δίνει με έχει ήδη ενθουσιάσει!

Shop here: Models Own Hyper Gel - 7.90€

EyeWish. Models Own gel effect nail polish.

Κρεμώδης σκιά στην εντυπωσιακή μωβ απόχρωση mash-up mauve με διακριτικούς ιριδισμούς! Απλώνεται πολύ εύκολα ακόμα και χωρίς την χρήση πινέλου και έχει μεγάλη διάρκεια και αντοχή στην ζέστη και των ιδρώτα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Eye Wish για το αξιολάτρευτο δωράκι-έκπληξη που μου έφτιαξε την μέρα!

Shop here: Models Own Cream Eyeshadow - 7.90€

EyeWish. Models Own cream eyeshadow.

Happy August, girls!

 Martina

SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel